Kaupunkisuunnittelumessut 2017

8.5.2017 - 13.5.2017

Toukokuussa kaupunkisuunnittelun kohtauspaikka Laituri täyttyy jälleen messutunnelmasta. Kaikille kaupunkilaisille suunnattujen messujen teemana on katu. Messuilla esitellään katua niin liikenteen, arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun, taiteen, muotoilun kuin historiankin näkökulmasta.

Luvassa vaikuttavia ihmisiä ja kohtaamisia

Perinteiset Kaupunkisuunnittelumessut järjestetään info- ja näyttelytila Laiturilla
8.–13.5.2017
. Tänä keväänä messujen teemana on katu. Messuosastojen ja messuviikon tapahtumien punaisena lankana ovat kadut – niin liikenteen, kaupunkisuunnittelun, arkkitehtuurin, historian, taiteen kuin tieteen näkökulmasta.

Messut on suunnattu kaikille meille kaupunkilaisille – niin ammattilaisille kuin asukkaille. Yli 20 messuosastolla esitellään erilaisia näkemyksiä ja keskustelun herättäjää. Mukana on niin julkishallinnon, yliopistojen, oppilaitosten, järjestöjen sekä muiden yhteisöjen näkökulmia ja ratkaisumalleja.  

Laituri toimii areenana eri toimijoiden tapahtumalle tuoden keskusteluun muuttuvaa ja toimivaa Helsinkiä.  Messuviikon kaikki yli 20 tilaisuutta ovat avoimia ja maksuttomia. Messuviikon ohjelma – näytteilleasettajat ja tapahtumat – julkaistaan huhtikuussa.

Messut ovat avoinna ma–pe klo 10–19 sekä la klo 12–16.

Kysyttävää messuista?

Laita viestiä tai soita! Messuja koordinoi Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastossa viestintäsuunnittelija Anu Hämäläinen. Yhteystiedot: anu.hamalainen(at)hel.fi,
puhelin 09 310 37396.